Arbeidsvoorwaarden advies

Heeft u advies nodig omtrent uw arbeidsvoorwaarden? Dan helpt INSA Consultancy te Rotterdam u graag verder. Wij beschikken over 30 jaar ervaring met advisering en ondersteuning op het gebied van arbeidsverhoudingen en voorwaarden. Zowel directies als werkgeversorganisaties en ondernemingsraden kunnen bij ons terecht voor advies. Hoe dit precies in zijn werk gaat leest u hieronder. Voor meer informatie kunt u ook altijd even bellen, wij vertellen u graag meer.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bieden ondersteuning in de vorm van advies betreffende arbeidsvoorwaarden en effectieve samenwerkingen. Ook kunnen wij u helpen om de effectiviteit van medezeggenschap in uw organisatie te versterken. Harmonisatie van de arbeidsvoorwaarden is onze specialisatie, maar daarnaast kunnen we u ook adviseren bij het aansturen van overlegtrajecten. Hierbij fungeren wij veelal als woordvoerder/onderhandelaar of bemiddelaar. Wij streven ernaar om inhoudelijke kwesties effectief op te lossen door dieper in te gaan op het proces van aansturing.

Arbeidsvoorwaarden adviesOntdek ook onze masterclass

Daarnaast bieden wij ook een masterclass strategisch onderhandelen aan. Tijdens deze training leert u om te voorzien hoe gedrag van mensen en processen zich ontwikkelen. Ook leert u om doelgericht in te spelen op het gedrag van uw gesprekspartner(s). Met behulp van diverse instrumenten zullen onderhandelingen en overlegsituaties u een stuk gemakkelijker afgaan. Dit kan erg goed van pas komen bij over bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden. Voor advies op het gebied van communicatie kunt u dus altijd bij INSA terecht. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft of zich in wilt schrijven voor een workshop.

Contact      Workshops