Coaching nabij Den Haag kan u in veel situaties helpen

Maak kennis met INSA, waar u diverse specialisten aantreft op het gebied van effectieve communicatieprocessen. Wij zorgen er graag voor dat u het beste haalt uit non-verbale communicatie, zowel privé als op uw werk. Daarom kunt u bij ons terecht voor persoonlijke coaching nabij Den Haag. Wilt u weten of de coach ook u kan helpen? Lees dan even verder. U kunt ook altijd even contact opnemen, wij vertellen u graag meer.

Waar wilt u aan werken?

Uw non-verbale communicatie biedt een directe ingang naar wat u wilt ontwikkelen. Met behulp van persoonlijke coaching nabij Den Haag leert u uzelf beter kennen, maar kunt u ook werken aan uw relaties met anderen. Tijdens de coaching gaan we aan de slag met uw onbewuste gedrag. Zo geven we, zonder dat we doorhebben, vaak signalen af met ons gezicht en middels lichaamstaal. De coach helpt u om dit gedrag zichtbaar te maken en gaat het met u analyseren. Hierdoor kunnen we effectief aan de slag met het aanpassen van dit gedrag.

Coaching Den HaagPersoonlijke coaching nabij Den Haag kan uitkomst bieden in diverse situaties, zowel in werk- als privésferen. Ervaart u een moeilijke tijd, omdat u in scheiding ligt of last heeft van depressies? Of heeft u moeite met het stellen van grenzen? Dan kan de professionele coach van INSA u verder helpen. Neem gerust contact op om vrijblijvend een afspraak te maken. Ook wanneer u nog vragen heeft, staan wij u graag te woord.

Wij combineren de unieke technologie van non-verbale strategieanalyse met jarenlange ervaring. Naast de persoonlijke coaching die wij nabij Den Haag aanbieden, kunt u bij INSA ook terecht voor diverse workshops. Bekijk het gehele aanbod op onze website.

Contact      Workshops