Coaching in Rotterdam: leer uzelf beter kennen

U bent op zoek naar mogelijkheden betreffende coaching in Rotterdam? Maak dan kennis met INSA Consultancy. Wij gebruiken onze eigen, wetenschappelijk gefundeerde methode om mensen te helpen met effectiever communiceren. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling en werken aan professionalisering van onszelf en onze producten. Onze specialisatie ligt bij teamconsultancy, procesbegeleiding, trainingen en persoonlijke coaching. Op laatstgenoemde gaan we hieronder verder in.

Uw gedrag in kaart gebracht

Bij INSA in Rotterdam kunt u terecht voor persoonlijke coaching. Wij gaan hierbij dieper in op uw non-verbale communicatie. Hiermee leert u niet alleen uzelf beter kennen, maar verbetert u ook uw relatie met anderen. Hoewel we het vaak niet beseffen, geven we met onze lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen namelijk veel signalen af. De wijze waarop wij onszelf uiten, wordt gevormd tijdens ons leven en verandert hierdoor voortdurend. Met behulp van de coach gaan we uw onbewuste gedrag zichtbaar maken en vervolgens analyseren. Hierdoor kunnen we bepaalde gedragspatronen effectief gaan veranderen.

Coaching RotterdamWanneer kan een coach helpen?

De expertise en kennis van onze coach is erg uitgebreid en daarom kan zij u in veel diverse situaties hulp bieden. U kunt hierbij denken aan samenwerkingsproblemen op uw werk, burn-outklachten of moeite hebben met grenzen stellen. Ook in uw privé leven kunnen er dingen spelen waar de coach u bij kan helpen. Heeft u relatieproblemen, ligt u in scheiding of heeft u last van angsten/depressies? Dan kan coaching in Rotterdam een uitkomst voor u zijn. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Contact      Workshops