Onderhandelingstrainingen

Diverse onderhandelingstrainingen volgen bij INSA

U bent op zoek naar onderhandelingstrainingen en zodoende bent u bij INSA terecht gekomen. U hoeft niet verder te zoeken, want onze specialisatie ligt bij procesbegeleiding en advies. Wij zetten onze non-verbale strategieanalyse in om u te helpen met effectiever communiceren, zowel op uw werk als privé.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij bieden diverse workshops aan waarbij diverse doeleinden worden nagestreefd. Zo organiseren wij, in samenwerking met De Baak, de workshop Professioneel Onderhandelen. Wanneer dit een onderdeel van uw werk is maar u wilt zich hier verder in verdiepen, is dit zeker een aanrader. Wij zijn ervan overtuigd dat succesvol onderhandelen een specifieke kwaliteit is en daarom willen wij u met deze training een voorsprong bieden. Deze training is geschikt voor professionals die vanuit hun functie regelmatig moeten onderhandelen en dit graag naar een hoger niveau willen tillen.

OnderhandelingstrainingenSpeel in op het gedrag van uw gesprekspartner

Ook bieden wij een Masterclass Strategisch Onderhandelen aan. Hier leert u om signaleren van uw gesprekspartner te signaleren. Zo weet u exact bij welk onderwerp hij of zij spanning ervaart en hoe dit zich uit in het gedrag. Hierdoor leert u om trefzeker op het gedrag van uw gesprekspartner in te spelen waardoor een scherpere regievoering tijdens onderhandelingen mogelijk worden gemaakt.

Wenst u meer informatie over onze onderhandelingstrainingen? Of weet u niet zeker of dit wel geschikt is voor u? Neem dan gerust vrijblijvend contact op, wij informeren en adviseren u graag.